عایق بندی و آب بندی پنجره های دوجداره
امروزه عایق بندی و آب بندی پنجره های دوجداره در ساختمانها از جمله نکات مهمی ست که اغلب افراد به آن توجه می کنند. یکی از مهمترین دلایل استفاده از درب و پنجره دوجداره در ساختمانها، امکان عایق بندی و درزگیری و جلوگیری از ورود صدا و سرما و گرما در فصل زمستان و تابستان است.
سیستم های تولید کننده درب و پنجره دوجداره ، استفاده از یراق آلات مناسب و پروفیل مخصوص ، آب بندی ها ، لوازم درزگیری و فریم درب و پنجره دوجداره با عث عدم نفوذ آب و گردوغبار به داخل ساختمان ها خواهد شد. شرکت های تولید کننده درب و پنجره دوجداره محصولاتی را تولید کرده اند که با ارائه انها به عایق سازی ساختمان ها کمک بزرگی کرده است.
بیشتر بدانید:آیا هر پنجره دوجداره ای عایق صوت است؟
نحوه عایق بندی و آب بندی پنجره های دوجداره
عایق بندی و آب بندی پنجره های دوجداره از جمله خدماتی ست که توسط افراد حرفه ای و متخصص در این زمینه انجام می گیرد. این ساز و کار مشخص شامل بررسی، تحلیل و انتخاب روش ها می باشد که نیاز به ابزار و وسایل تخصصی دارد. عایق بندی پنجره های دوجداره با رگلاژ تخصصی ، لاستیک های درزگیر ، تعویض یراق الات معیوب و چسب های مخصوص به طور کامل امکان پذیر می باشد.
در قدم اول باید چهارچوب ها توسط آهن پوشانده شود تا علاوه بر ایجاد ثبات کلی در کار، موجب افزایش مقاومت پنجره ها در گذر زمان گردد. قدم بعدی نحوه نصب صحیح آن است که نیازمند این است که نصاب تمامی پروتکل های اصولی را رعایت کرده و علاوه بر تنظیم و رگلاژ صحیح از مواد و ابزار استاندارد برای درزگیری کلی و جزئی استفاده کند. این نکته را باید مورد توجه قرار داد که به طور کلی بعد از جنس و نوع درب و پنجره دوجداره ، نحوه صحیح نصب می تواند طول عمر آنرا تا سالهای سال برای شما تضمین کند.
نقش رگلاژ در عایق بندی و آب بندی پنجره های دوجداره
رگلاژ یک پنجره دو جداره از جمله موارد خدماتی حیاتی است که حتماً باید توسط یک کادر مجرب و متخصص انجام شود. اینکه چه زمانی باید نسبت به تعمیر و رگلاژ پنجره دوجداره اقدام کنید، در زیر به مواردی اشاره خواهیم کرد که میتوانند به شما کمک کند:
- ورود و خروج گرما و سرما در فصل های تابستان و زمستان اتلاف انرژی را به همراه خواهد داشت
- عدم رعایت قوانین نصب اصولی
- نفوذ آب از درسها و کنارههای پنجره دوجداره
- گیر کردن دستگیره ها در هنگام باز و بسته نمودن پنجره ها
- شکستگی یا خم در ناحیه نوع بازوی فریم لس
- خرابی یراق آلات
- خرابی و یا سست شدن لاستیک های به کار رفته در اطراف پنجره
معمولاً چسبهای آب بندی در دو نوع سیلیکون و ماستیک مورد استفاده قرار می گیرد. چسب های سیلیکون گران تر و بهتر می باشند. البته این چسب ها در رنگ های متفاوت سفید، بی رنگ، مشکی، قهوه ای و در بازار عرضه میشوند
استفاده از چسب های آب بندی
همانطور که گفتیم یکی از دلایل استفاده از عایق بندی و آب بندی پنجره های دوجداره جلوگیری از هدر رفتن انرژی مصرفی مانند گرما و سرما از درزهای پنجره و شیشه می باشد. معمولاً چسبهای آب بندی در دو نوع سیلیکون و ماستیک مورد استفاده قرار می گیرد. چسب های سیلیکون گران تر و بهتر می باشند. البته این چسب ها در رنگ های متفاوت سفید، بی رنگ، مشکی، قهوه ای و در بازار عرضه میشوند که با توجه به نیاز شما می توان آنها را مورد استفاده قرار داد.
چسب سیلیکون از مواد پلیمری ساخته شده که بسته به محل و دمای مورد استفاده متفاوت می باشد. مانند محل ها و مکان هایی که در مجاورت حرارت بالا هستند از چسب سیلیکونی حرارتی استفاده میشود؛ اما در مکان هایی که تراکنش شیمیایی نباید شکل بگیرد می توان از چسب سیلیکونی خنثی استفاده کرد.
ویژگی های چسب سیلیکون
- قابلیت چسبندگی و درزگیری بالا
- ضد آب بودن آن پس از خشک شدن در برابر باران برف در تابش مستقیم آفتاب
- حفظ قابلیت ارتجاعی
- کاربرد آسان
- ضد زردی و باکتری
- جذب سریع
چسب ماستیک یا درزگیر و تاثیرآن بر عایق بندی و آب بندی پنجره های دوجداره
از ترکیب از چسب های سیلیکون و مواد بتون مانند می باشد که بسته به نوع مصرف و قابلیت درزگیری آن برای مکان های مختلف و با مواد مختلف ساخته می شود. از ویژگیهای این چسب میتوان به چند مورد اشاره کرد:
- مقاومت بالا در برابر اشعه آفتاب
- خشک شدن سریع
- چسبندگی عالی به بتن شیشه سرامیک و سطوح رنگ آمیزی شده
- مقاومت بالا در برابر تنش های برشی
استفاده از فوم اسپری
در مواردی که نمی توان از چسب برای آب بندی کردن پنجره دوجداره استفاده کرد؛ میتوان شکاف کنار پنجره و چهارچوب ها که ضخامت آنها زیاد است و با چسب انجام نمی شوند، از فوم اسپری استفاده کرد. فوم اسپری پس از اعمال در شکاف، حجم زیادی را گرفته و با توجه به ساختار فشرده ای که دارد مانع از رشد قارچها و باکتریها میشود.
این محصول یک عایق حرارتی و صوتی مناسب برای ساختمان ها به شمار می آید. فوم اسپری به عنوان یک پرکننده و عایق صوتی و حرارتی ، قابل برش، سمباده زنی و قابل اندود می باشد .
نکات مهم برای نگهداری از پنجره های دوجداره و عایق بندی و آب بندی پنجره های دوجداره
- از باز کردن بیش از حد پنجره های بازشو فریم لس پرهیز نمایید
- در صورت وقوع بادهای شدید پنجرهها را به طور کامل ببندید، چرا که ممکن است به لولههای آن آسیب وارد شود
- شستشوی منظم پنجره ها، بخصوص قسمت های لاستیکی آن با پارچه مخصوص عمر و دوام آن را افزایش دهد
- هنگامی که تعمیرات ساختمانی انجام می شود سطح روی پنجره خود را بپوشانید تا از ورود صدمه به آن جلوگیری شود
- روغن کاری قطعات مکانیکی
- در صورتیکه دستگیرههای پنجره های شما شل شده باشند؛ به آرامی و با دقت بالا آن را در جای خود سفت کنید
- در هنگام نظافت در صورت خارج نشدن آب به بیرون و یا در هنگام بارشهای باران در صورت نفوذ آب به داخل ساختمان حتماً باید با متخصصین در این حوزه تماس بگیرید تا شیارهای تخلیه را در پروفیل ایجاد کنندالبته این کار فقط توسط متخصصین حرفه ای در این زمینه انجام می شود
- به هیچ عنوان سعی نکنید که خودتان اقدام به ایجاد شیار یا عایق بندی و تنظیم شیشه کنید زیرا خطرات زیادی همچون شکستن پروفیلها و شیشه دوجداره ،افتادن لنگ ها و یا باز کردن بیش از حد منافذ عبور آب ممکن است ایجاد شود؛ که مشکلات شما را دو چندان خواهد کرد
شرکت فاراد پنجره تولید کننده انواع درب و پنجره های دوجداره ؛ محصولات خود را با بهترین کیفیت و تکنولوژی روز دنیا به شما مشتریان عزیز عرضه می کند. پروفیل مورد استفاده در فاراد پنجره ازکمپانی ویستابست با ۱۰ سال ضمانت نامه تحت پوشش بیمه آسیا می باشد.برای ارتباط با ما با شماره های درج شده در سایت تماس بفرمایید.
This Post Has 0 Comments