skip to Main Content

پروژه اداری پنجره آلومینیومی خیابان ایران | پاییز 1400

پروژه پنجره آلومینیومی خیابان ایران یکی از پروژه های نمونه ای است که در مرکز تهران و در یکی از مناطق قدیمی و با قدمت توسط مجموعه فاراد پنجره اجرا شده است . در این پروژه از پروفیل های آلومینیومی ترمال بریک با رنگ آنادایز قهوه ای جهت پنجره ها دوجداره استفاده شده است.

پنجره آلومینیومی فاراد

پنجره آلومینیومی خیابان ایران:

یراق آلات مورد استفاده در این پروژه همگی از برند roto آلمان انتخاب شده است. نوع یراق آلات و تحمل وزن آن با توجه به وزن و ابعاد لنگه انتخاب می گردد. بعنوان مثال در این پروژه بازشو با ابعاد بزرگ و کوچک استفاده شده است ، جهت پنجره های کوچک از یراق با تحمل وزن 50 کیلو و جهت بازشو های بزرگ از یراق با تحمل وزن 80 کیلو استفاده شده است.

پنجره آلومینیومی خیابان ایران
پروژه پنجره آلومینیومی خیابان ایران

شیشه دوجداره مورد استفاده در  پروژه پنجره آلومینیومی خیابان ایران طبق درخواست مشتری و با توجه به طرح نما، نوع کاربری واحدها و همچمین رنگ پنجره ها از نوع برنز استفاده شد. شیشه دوجداره استاندارد با تزریق گاز آرگون که یک جدار آن 6 میل برنز و جدار دیگر آن 6 میل ساده انتخاب شد.

طبق ظوابط آتش نشانی پنجره های سمت مستقیم خیابان همه از نوع دوجدار سکوریت انتخاب شد ، پنجره هایی که در صورت شکست مستقیم شیشه آنها به خیابان ریزش می کند و در پایین آن محوطه خیابان می باشد.

پنجره آلومینیومی خیابان ایران
پروژه پنجره آلومینیومی خیابان ایران

نام پروژه: پروژه پنجره آلومینومی خیابان ایران

مجری: فاراد پنجره

کارفرما: مهندس رفیعی

آرشیتکت : مهندس سرگزی

نوع پروفیل: پروفیل آلومینیومی ترمال بریک طرح سارای ترکیه

نوع یراق آلات: یراق آلات تک حالته و دوحالته roto آلمان

نوع شیشه دوجداره : شیشه دوجداره 6میل برنز- 6 میل ساده دوجدار سکوریت

زمان اجرا: پاییز 1400

فیلم پنجره آلومینیومی خیابان ایران را در لینک ذیل می توانید ببینید.

بیشتر بدانید: مقایسه پنجره آلومینیومی با پنجره upvc

مقایسه پنجره ترمال بریک با upvc

 

 

بیشتر بدانید:

فرآیند آنادایز کردن آلومینیوم به چه معناست

آنادایز کردن فرآیندی است که طی آن لایه ای اک

سیدی روی فلز ایجاد می شود که این لایه ی اکسیدی نه تنها مضر نیست بلکه خواص مفیدی نیز دارد.

اکثر فلزات به مرور اکسید می شوند و لایه ای اکسید شده روی سطح آن ها را می پوشاند، این لایه سطحی به دلیل اینکه چسبندگی زیادی دارد باعث جلوگیری از تماس هوا و مواد مختلف با لایه های زیرین فلز شده و مانع از خوردگی در فرآیند تولید پنجره دو جداره آلومینیومی می شود.

به منظور بالا بردن مقاومت پروفیل آلومینیومی می توان از روش آنادایز کردن بهره گرفت که علاوه بر ایجاد لایه محافظ 10 تا 20 میکرونی و بالا بردن مقاومت، می توان ظاهر آلومینیوم را نیز تغییر داد؛ به همین دلیل بهتر رنگ می پذیرد.

برای انجام این فرآیند ابتدا شستشوی سطحی انجام شده سپس آن را در معرض فلزی دیگر در نقش کاتد قرار می دهند و آلومینیوم به عنوان آند شروع به خورده شدن می کند.

ضخامت لایه ایجاد شده قابل کنترل است و به این منظور فرآیند شیمیایی را با زمان و جریان ایجاد شده بین کاتد و آند کنترل می کنند تا به نتیجه دلخواه برسند. به دلیل ایجاد تخلخل روی سطح آلومینیوم فرآیند رنگ پذیری بهتر شده و نتیجه مطلوب تری خواهد داشت. هرچه ضخامت این لایه بیشتر باشد سختی آلومینیوم بیشتر شده و در برابر سایش مقاومت بیشتری خواهد داشت.

مزایا

  • مناسب برای ساختمان های اداری
  • مقاومت در برابر سایش
  • مقاومت در برابر خوردگی
  • رنگ پذیری بهتر آلومینیوم
  • امکان ساخت برای کاربری های دکوراتیو به دلیل رنگ پذیری بهتر و درخشان تر
  • تنوع رنگ های خاص

 

5/5 - (1 امتیاز)

This Post Has 0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 5 =

Back To Top